Snälla anmäl dina nya kontaktuppgifter!

I samband med att vi ska skicka ut handlingar m.m. inför årsmötet upptäcker vi att vi får ett antal studsar på de mejl-adresser vi har i vårt medlemsregister.

Om ni har ändrat er mejladress är vi jättetacksamma för att ni kan meddela oss den nya mejladressen till inf@ogensjo.se

Vi skickar även brev till ca 20 medlemmar  där vi inte har någon mejladress och om det finns en sådan tillgänglig hos någon av dessa medlemmar tar vi tacksamt emot den också.

Tack på förhand/

Sekreteraren Per

Arbetsdag den 10/9 2016!

Hej!

När vårt ”nya” klubbhus på Furuholmen invigdes i början av augusti var uppslutningen fantastisk – mer än 70 personer kom ut till ön för att beskåda och fira tillsammans!!

Nu lyfter vi huset ytterligare ett snäpp genom att installera el. För att det ska bli verklighet behöver vi hjälpas åt med ytterligare jobb både utomhus och inomhus. Så detta blir huvudtema under kommande arbetsdag den 10 september.

Vi samlas i hamnen kl 9:30. Har du hunnit dra upp båten så går det bra att få skjuts med vår egen arbetsbåt.

Anmäl dig gärna genom att maila till info@ogensjo.se alternativt hör av dig till någon i styrelsen (Se sidan ”Kontakter”  för kontaktuppgifter).

OBS – Ta med egen matsäck!

 

Hälsningar
Styrelsen, Ogensjö skärgårdsklubb

Sommarfesten 2016

Nu har vi haft fest och invigning av det nya klubbhuset!

Rekordmånga deltagare hade med båtar, i massor, letat sig ut till Furuholmen, lördagen den 6/8 2016 för att vara med om detta kalas.

Mer än 70 personer var på plats och njöt av tipspromenad, korv, dryck och allmänt mingel bland medlemmarna samt andra inbjudna.

Det var väldigt trångt om lediga båtplatser vid bryggorna men det var som det heter – folkligt, festligt och fullsatt!

Senare framåt aftonen grillades det vid båthuset och vissa värmde sig i bastun för att senare svalka sig i det femtongradiga havsvattnet.

En större armada av båtar stävade slutligen mot Tofsö hamn.

Invigning och bryggan full